item1 item2
item1 home item1 over ons item1 referenties item1 item2 nieuws item2 bouwgarant item2 contact item2
item1 item2
Login

 

HUIS BOUWEN DOE JE MET VERSTAND

Een huis bouwen doe je niet elke dag. Als je dat ene stukje grond gevonden hebt waarop je jouw droom wil gaan realiseren moet het huis dat erop komt te staan natuurlijk ook aan al je verwachtingen voldoen. Een gedegen constructie is van het grootste belang en zorgt ervoor dat je nieuwbouwhuis de tand des tijds kan doorstaan.

Gedurende de bouw is het belangrijk dat er met een professioneel constructief op wordt toegezien dat alles verloopt volgens plan. Een groot aantal delen van een bouw zijn uiteindelijk niet meer zichtbaar maar daarom is het juist belangrijk dat ze constructief goed doordacht zijn en later geen problemen opleveren.

Cor begeleidt je tijdens dit hele proces van begin tot oplevering. Op elk gewenst moment kunnen we worden ingeschakeld tijdens het bouwproces maar als Cor aan de basis staat van het gehele bouwproject weet je zeker dat alles klopt, van de fundering tot de nok van het dak.

Een extra zekerheid voor iedereen ligt opgesloten in ons bouwgarant programma. Vrijwel alle projecten die wij realiseren verlopen via dit programma en wij zijn ervan overtuigd dat dit de enige juiste manier is. Op de bouwgarant pagina lees je er alles over.

Wil je een huis laten bouwen? Neem contact op met Cor in Sittard en verneem wat we allemaal voor je kunnen doen want bouwen doe je met verstand.

 


 

 

item27 item26 item25