item1 item9
item1 home item1 over ons item1 referenties item1 item9 nieuws item9 bouwgarant item9 contact item9
item1 item9
Login

WAAROM BOUWT COR BIJ VOORKEUR MET BOUWGARANT?

Cor voert nagenoeg alle opdrachten uit met het keurmerk Bouwgarant. Dit biedt extra zekerheid. Bouwgarant is het grootste keurmerk in de bouw en met het kiezen van een bouwgarant aannemer kies je onder andere voor duidelijke afspraken, de juiste diploma's en verzekeringen, aantoonbare ervaring en een volledige garantie.

Door te kiezen voor Bouwgarant kiest u dus voor extra zekerheid. Bouwen, verbouwen en renoveren gaat vaak gepaard met aanzienlijke bedragen. De zeer geringe premie die wordt betaald om het project met bouwgarant te realiseren is de investering daarom meer dan waard. In de offertes die Cor uitbrengt wordt deze premie standaard opgenomen. Dit omdat Cor alle projecten uitsluitend uitvoert mét bouwgarant. Een bewuste keuze die zorgt voor optimale zekerheid.

De 7 zekerheden van bouwgarant bestaan uit:

Juiste diploma’s en verzekeringen
Iedereen kan zich aannemer noemen. Maar BouwGarantaannemer word je alleen als je over de juiste diploma’s en verzekeringen beschikt. U weet dus zeker dat u een ervaren vakman inschakelt die zijn zaken op orde heeft.

Aantoonbare ervaring
BouwGarant-aannemers hebben aantoonbare ervaring in de bouw. Daardoor weten zij welke aanpak tot het beste resultaat leidt en kunnen ze u goed adviseren.

Duidelijke afspraken
De BouwGarant-aannemer zet samen met u alle afspraken op papier. Van offerte tot en met de oplevering. U komt dus niet voor verrassingen te staan.

Kwaliteitscontroles
BouwGarant-aannemers worden regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie. Alleen bedrijven die aan alle eisen voldoen, mogen het BouwGarant-keurmerk dragen.

Garantie
U kunt kiezen voor extra zekerheid door garantie af te sluiten.

Uitgebreide klachtregeling
BouwGarant kent een uitgebreide regeling waarbij het snel en adequaat oplossen van de klacht centraal staat. De BouwGarant Quick Scan is hier een voorbeeld van, hierbij doet een onafhankelijk deskundige op locatie een bindende uitspraak. 

Geschillencommissie
Samen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis heeft BouwGarant de Geschillencommissie Verbouwingen opgericht. Heeft u een probleem met uw aannemer? 
En u komt er samen niet uit, ook niet na bemiddeling door BouwGarant. Dan kunt u terecht bij deze onafhankelijke geschillencommissie.

Meer over Bouwgarant vindt je op de website van de organisatie.
Voor advies en aanvullende vragen kan Cor altijd meer uitleg geven.

 


 

 

item27 item26 item25