item1 item2
item1 home item1 over ons item1 referenties item1 item2 nieuws item2 bouwgarant item2 contact item2
item1 item2
Login

 

VERBOUWEN DOE JE MET VERSTAND

Al een hele tijd woon je met plezier op je vertrouwde stek. Je huis blijft vertrouwd maar omstandigheden veranderen nu eenmaal. De geboorte van een kleintje vraagt om een extra kamer. Een kantoor aan huis want er is achter nog plaats genoeg. Een garage naast het huis zou toch wel heel handig zijn. Je besluit om te verhuizen naar het droomhuis dat je nu eindelijk gevonden hebt maar het is toch nog niet helemaal precies zoals je het wil. Voor iedereen blijft er altijd wel iets te wensen.

Cor luistert naar je wensen en doet er alles aan om ze samen met jou te realiseren. In alle bovenstaande gevallen kan er namelijk door het verbouwen van de bestaande woning al zoveel meer woongenot worden gecreëerd.

Ook als je kiest voor een verbouwing, groot of klein, ga je natuurlijk niet over één nacht ijs. Het project uit klaten voeren volgens het Bouwgarant programma ondersteunen je daarbij. Bijna alle projecten die wij realiseren verlopen via dit programma en wij zijn ervan overtuigd dat dit de enige juiste manier is. Op de bouwgarant pagina lees je er alles over.

Heb je verbouwplannen? Neem contact op met Cor en verneem wat we allemaal voor je kunnen doen want verbouwen doe je met verstand.

 


 

 

item27 item26 item25